Statistička obrada podataka

Ukoliko ste došli do ovog odeljka našeg sajta, verovatno je došao trenutak u kojem Vam je potrebna obrada podataka, ili će taj momenat uskoro doći. Bogato iskustvo istraživačkog tima Centra za bihejvioralnu genetiku, može Vam biti od dragocene pomoći prilikom izrade master rada ili doktorske disertacije, u okviru naučno-istraživačkih projekata i radova, kao i u svim ostalim slučajevima kada Vam je potrebna obrada podataka (istraživanje javnog mnjenja, istraživanja tržišta i internih istraživanja u okviru privatnih ili državnih organizacija).

Usluge obrade podataka podrazumevaju:
I – pripremu podataka za obradu i formiranje matrice (baze) podataka
II – obradu podataka primenom odgovarajućih statističkih procedura
III – osnovnu interpretaciju rezultata

Centar preuzima obavezu da sve što čini sadržinu dokumenata i materijala čuva u apsolutnoj tajnosti i garantuje da je tehnički, administrativno i fizički opremljen za adekvatnu zaštitu podataka, odnosno za sprečavanje bilo kakvog gubitka, zloupotrebe ili neovlašćene izmene podataka.

Za ugovoreno delo Centar ustupa naručiocu sva prava za upotrebu i nema nikakva dalja potraživanja. Ugovoreno delo je u svim aspektima vlasništvo naručioca i samo on poseduje pravo na njihovu dalju upotrebu.

Zašto baš nama treba da ukažete poverenje?
Zato što smo mi jedan od najkompetentnijih timova stručnjaka u ovoj oblasti u našoj zemlji.
Zato što mi znamo koliko Vaši podaci vrede i vodimo računa o njihovoj bezbednosti.
Zato što imamo dugogodišnje praktično iskustvo u radu sa kompleksnim bazama podataka.

Cenovnik sa okvirnim cenama usluga možete pogledati ovde.
Ukoliko Vam je potrebno više informacija, možete ih pročitati ovde.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem maila ili na telefon: 0611433195 (Asistent MA Ilija Milovanović).